SENATORUL „POPICA”, PUNR-IST DE FRUNTE

Opt parlamentari de la PP-DD s-au inscris joi in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), constantin-popa-senatoranunta formatiunea condusa de vicepremierul Gabriel Oprea. Calculele arata ca in acest moment PSD poate forma o majoritate parlamentara fara PNL.

Informatia transmisa, pe canale peneliste, precum ca senatorul de Buzau Constantin Popa s-ar refugia la PUNR, s-a adeverit.

Cei opt parlamentari, printre care si senatorul de Buzau Constantin Popa, au adus la cunostinta oficial presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, prin documente inregistrate la Senat si Camera Deputatilor, faptul ca, incepand cu data de 12 decembrie 2013, se declara parlamentari UNPR si vor activa in grupurile Partidului Social Democrat. UNPR este aliat cu PSD in Alianta de Centru Stanga.
In acest moment, PSD, UNPR, UDMR, grupul minoritatilor si parlamentarii neafiliati depasesc numarul de 291 de mandate care inseamna majoritate in actualul Parlament.

Se pare ca in luarea deciziei de catre senatorul „Popica” de intrare in UNPR si preluare a fraielor organizatiei judetene a partidului condus de generalul Gabriel Oprea un cuvant esential a avut nasul senatorului, nimeni altul decat colonelul Gheorghe Trutulescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings