SENATORUL LUCIAN ROMASCANU…MAI RAZVRATIT CA NICIODATA

Intr-un mesaj postat pe Facebook, senatorul PSD Lucian Romașcanu acuză guvernanții de incompetență la accesarea fondurilor europene cuprinse în Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR).
Lucian Romașcanu cere demisia Guvernului și organizarea de alegeri anticipate, întrucât România ar putea pierde definitiv, sumele imense puse la dispoziție pentru redresarea post-pandemie.
„Cel mare rău e când îți dorești să n-ai dreptate și ai…Am avertizat de nenumărate ori că PNRR (Planul Național Al Ratărilor cu Repetiție) este un amestec de hoție cu prostie. Cum nu puteam să ne dăm dreptate singuri, Comisia Europeană a preluat această neplăcută sarcină și a arătat, încă o dată, că planul actualului guvern al României este PROST PROST PROST! Nu ar fi prima oară când tembelii de la guvernare își dau proba hoției și incompetenței dar de data asta este în joc chiar viitorul României, șansa de a ne apropia de statele dezvoltate ale Europei. Un asemenea rateu are o singură finalitate – DEMISIA! Iar Dl. Iohannis trebuie să-și asume rolul de președinte și să obțină o majoritate în favoarea ALEGERILOR ANTICIPATE! Actualul parlament nu mai reprezintă voința poporului, voință perturbată la precedentele alegeri de minciuni și implicări partizane. Rușine să vă fie, Cîțu & Co. pentru bătaia de joc la adresa României și a românilor!” se precizează în mesajul postat pe Facebook, de către senatorul Lucian Romașcanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings