SEMNALUL VINE DUPA… CAMPANIE

“Trist presedinte, jalnic profesor! Este inacceptabil sa te speli pe maini pentru ca Guvernul tau n-a fost in stare sa faca nimic pentru deschiderea in siguranta a scolilor. Cum adica sa se ocupe primarii? Guvernul ce pazeste, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, parinti si bunici care nu stiu nici acum ce se va intampla pe 14 septembrie. Cum adica sa spui ca elevii se obisnuiesc repede cu <>?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor si cu purtarea ore in sir a mastilor luate din banii parintilor?! Cu profesorii care vor intra la clasa cu frica ca se vor infecta, cu zeci de masuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localitati intregi unde nu este nici macar semnal la telefon?! Cum?!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.
Liderul PSD l-a intrebat pe Klaus Iohannis daca nu ar fi mai bine sa se obisnuiasca cu ideea ca nu este presedintele PNL, ci al tuturor romanilor.
“Dar nu vreti dvs, domnule Iohannis, sa va obisnuiti cu ideea ca nu sunteti presedintele PNL, ci presedintele tuturor romanilor? Sa nu mai faceti campanie desantata de la pupitrul prezidential, sa renuntati la amenintarile la adresa opozitiei si sa imbracati haina de presedinte, nu geaca galbena”, a completat Ciolacu. El a adaugat ca un prim pas pentru a dovedi ca este presedintele tuturor romanilor pe care il poate face Klaus Iohannis este sa sustina dublarea alocatiilor, o lege pe care a promulgat-o.
“Curaj! Un prim pas ar fi sustinerea dublarii alocatiilor! Este legea pe care ati promulgat-o acum cateva luni si pe care o asteapta milioane de romani! Daca nu pentru altceva, macar pentru a le putea achizitiona copiilor lor tabletele atat de necesare acum educatiei! Tablete pe care, nici dupa luni de zile, Guvernul pe care il aparati cu atata ardoare nu a fost in stare sa le asigure celor care vor incepe luni scoala on-line”, a conchis Marcel Ciolacu.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara. El a incurajat parintii sa trimita copiii la scoala. Seful statuolui a numit PSD campionul populismului fara acoperire, facand un apel la decenta politica. Acesta a declarat ca in opinia sa, anul acesta nu ar trebui organizate festivitati de deschidere a anului scolar. Iohannis este convins ca elevii se vor obisnui foarte repede cu masca, argumentand: “Copiii se obisnuiesc foarte repede, chiar si lucruri mai putin placute”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings