SCUTARU, GEST FIRESC PENTRU BUZOIENI

Vineri, 19 decembrie 2014, mi-am prezentat demisia în plenul Camerei Deputaților din calitatea pe care o am de deputat, spune George Scutaru. Demisia a fost necesară pentru că este incompatibilă calitatea de deputat cu cea de consilier prezidențial, urmând  să fac parte din echipa de la Cotroceni a domnului Klaus Iohannis, Președintele României. Este o mare onoare pentru mine să pot să-mi servesc țara din acest viitor post și să contribui la punerea în practică a proiectului Președintelui Iohannis, un om deosebit, în care milioane de români își pun atâta speranță.

Dragi buzoieni, vă mulțumesc pentru încrederea dumneavoastră, pentru susținerea pe care am avut-o din partea dumneavoastră în cei 10 ani cât am reprezentat, ca și deputat, județul în Parlamentul României. Un gând aparte, de recunoștință, îl am pentru minunații oameni de pe Valea Buzăului, din colegiul uninominal unde am fost ales. Am reușit împreună să ducem la final proiecte, să transformăm în realitate dorințele unei comunități. Mă bucur că am reușit să pun umărul la realizarea unor obiective precum Biserica Sf. Gheorghe din centrul Nehoiului, redeschiderea Spitalului din Pătârlagele, reabilitarea drumului de acces spre Vulcanii Noroioși, reabilitarea în bună măsură a infrastructurii școlare din zonă. Sunt multe lucruri pe care le-am realizat împreună și unele pe care, din păcate, nu am reușit să le duc la bun sfârșit, cum ar fi un nou pod peste Bâsca, în localitatea Cislău, pentru că există și autorități care rămân insensibile la sesizările și nevoile comunităților.

Le mulțumesc și cu acest prilej colegilor liberali buzoieni pentru sprijin și pentru onoarea de a le fi fost coleg în toți acești ani.

Vă asigur pe toți, că indiferent unde mă vor purta pașii, în timpul acestei noi provocări profesionale, în inima mea voi purta întotdeauna amintirile frumoase ale perioadei cât am fost deputat liberal de Buzău.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings