SCHIMBĂRI la vârful MAI.

CU RECUL LA PREFECTURA BUZAU

    Schimbările din aparatul central al MAI au continuat cu numirea unui nou subsecretar de stat, în locul chestorului Florea Oprea. Cel care i-a luat locul, prin decizie a primului ministru Dacian Cioloș, este fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, chestorul Vasile Dosaru.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că, începând de luni, la propunerea  ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, prin Decizie a Primului ministru, Dacian Cioloș, chestorul șef de poliție Florea Oprea  a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat, adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică.

Cine este chestorul de politie Florea Oprea? Nascut in 1958 la Sageata, Chestorul Oprea este unchiul fostului prefect de Buzau, Maria Buleandra, inscaunata, la Casa Alba, dupa al patrulea “B”  (Balaban,Beganu, Bigiu, Balta, Buleandra…toti prefecti, toti cu B).

Maria Buleandra a demisionat ca urmare a unor presupuse implicari in dosarul de retrocedari in care actorul principal este Gheorghe Ceteras, de profesie vicar. Insa, doamna Buleandra, a ramas tot la conducerea instituiei cu denumirea de Casa Alba. Nu direct! Ci indirect, prin intermediul sotului-concubin Sorin Gheorghe, actualmente subprefect de Buzau.

Interesant de vazut cat de mult cantareste, in economia judetului Buzau, decizia privind schimbările din aparatul central al MAI. Si asta in conditiile in care multi ii sapau groapa prefectului Gerge Sava. Cine sapa groapa altuia…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings