SCENARII HALUCINANTE PORNITE DIN MINTI  BOLNAVE SI RASPANDITE DE INCONSTIENTI PE TOATE CANALELE DE PROSTIRE

Minti bolnave au raspandit zvonuri cu fapte la care numai daca te gandesti ti se inmoaie picioarele. Peste tot se vorbeste despre copii rapiti de bande de chinezi pentru traficare de organe. Am vazut copii plangand de teama bandei, dar si parinti si bunici pentru care subiectull de baza se refera la rapirea de copii. Si daca niste idioti au visat urat intr-o noapte si dimineata au vorbit despre cadavrele a doi copii, pana la oras s-a ajuns deja la o duzina de copii. Apoi, si-au intrat in mana scribii, la fel de sanatosi precum zvonacii, iar in doua zile panica a pus stapanire pe Buzau.       Informațiile despre răpirile de copii au apărut în urmă cu aproape o lună de zile. Atunci, niste săteni din Mărăcineni au susținut că au fost martorii unei scene îngrozitoare: ei au afirmat că, într-o noapte, au văzut cum mai mulți polițiști ridică de pe malul râului Buzău – zona Pod Mărăcineni- cadavrele a doi copii, care fuseseră victime ale traficului de organe. Aceștia spun că au văzut cu ochii lor trupurile celor doi minori, golite de organe, încărcate într-o mașină care a dispărut ulterior în întuneric.

De aici și până la a se crea o adevărată isterie a fost doar un pas. În câteva zile, rețeaua de socializare Facebook a devenit locul de dicuție și de împărtășire a temerilor buzoienilor referitoare la traficanții de organe, care ar circula în întreg județul cu o dubă albă, cu geamuri fumurii, în căutarea de copii.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, în acest moment, nu există o anchetă care să vizeze dispariția de copii sau traficul de organe. Practic, temerile buzoienilor sunt neîntemeiate, întreaga isterie fiind rezultatul unor zvonuri lansate de persoane amatoare de senzațional și preocupate cu inducerea în eroare a cetățenilor.

Ceva, ceva este palpabil in toata aceasta cretinatate. Este vorba despre un subiect pe care-l documentez de mai mult timp. In fapt, in epicentrul zvonacilor se petrec niste aspecte care tin  de autoritatile locale si este vorba despre patrupede si nu despre caiini. Nici vorba de rapiri de copii, ci mai mult despre popularea cu patrupede a municipiului. Pe scurt, pe varianta in apropiere de podul Maracineni, periodic sunt descarcati caini comunitari, caini care la scurt timp se adapostesc in zona Experimentalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings