SAGETI PENTRU 96 “CAMELEONI”

Maine, de la ora 10:00, Complexul Expoziţional ROMEXPO din Capitală va găzdui lucrările Convenţiei Naţionale a Partidului Demo­cratcezar Liberal, pe parcursul căreia 4.999 de delegaţi din întreaga ţară vor alege ­preşe­dintele PDL.

Pentru inalta  funcţie de lider naţional al democrat-libe­ralilor sau “cameleonilor”( sa nu uitam ca din rosul FSN au de venit albastri, portocalii, iar albastri, albi, iar la alegerile din decembrie au participat fara culoare) sunt înscrişi în cursă trei candidaţi care pana la urma raman doi: Elena si Vasile, pentru ca Monica nu prea are nume de sfanta.

Din Buzau vor pleca 96 membri, dintre care 11 delegaţi de drept, iar 85 sunt aleşi oamenii care baga mana-n foc pentru Cezar Preda. De la Romexpo nu vor lipsi primarii din Pietroasele, Scutelnici, Calvini, Balta Albă, Vâlcelele, Pardoşi, Movila Banului, Gherăseni, Largu şi Chiojdu, dar şi alţi aleşi locali ai PDL Buzău.

Toti cei 96 au avut discutii in particular cu presedintele Cezar Preda si cu adeptii Elenei Udrea. Cei drept, ultimii, putini la numar nu actineaza in grup ci doar individual precum niste sageti.

In consecinta, maine nu ne putem astepta la surprize de proportii. Printre alesii la nivel national se va afla si avocatul Cristian Nicu, actualul secretar general de la Buzau, una din putinele mutari inteligente facute de Preda pe plan local.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings