REZULTATE MERITORII LA DANS SPORTIV

În perioada 8-9 mai sportivii Vibe Dance Studio au reprezentat cu succes comunitatea buzoiană la Campionatul Național de Dans Sportiv pe Secțiuni 2021, competiție organizată cu participare fizică la Ghiroda, Timișoara.

Pe parcursul celor 2 zile de concurs, sportivii clubului Vibe s-au prezentat onorabil, clasându-se în semifinalele competițiilor, fapt ce îi face componenți ai LOTULUI NAȚIONAL LA DANS SPORTIV la ambele secțiuni – standard și latino.

Rezultatele sportivilor buzoieni în cele două zile de competiție:

Oprea Tudor și Daria Clopoțel

Open Standard 10 -11 ani – locul 8

Open Latino 10 -11 ani – locul 9

Eduard Rusu și Alessia Cristea

Open Standard 12 -13 ani – locul 8

Open Latino 12 -13 ani – locul 13

Pentru Tudor și Daria este al doilea an consecutiv cînd ajung componenți ai LOTULUI NAȚIONAL, iar pentru Eduard și Alessia este prima oară, ambele perechi fiind doar la un ,,pas” distanță de calificarea în finalele competițiilor.

,, Cu bucurie și încredere într-un viitor promițător am încheiat aceste zile competiționale. Momentele create de copii pe ringul de dans, nu pot să ne facă decât să ne dorim mai mult pentru ei decât oricum, o făceam deja!

Mereu se poate atât mai mult cât și mai puțin, suntem recunoscători pentru aceste zile competiționale și avem credința că ,,mâine” o să putem face mai mult!

Felicitări dragi copii!

A fost magic dansul vostru și ați prins aripi la picioare cu adevărat! ”– au declarat antrenorii clubului sportiv Alexandra Darie și Alin Ion

Felicitări merită cu siguranță antrenorii pentru toată munca depusă și pentru pasiunea cu care îndrumă pașii copiilor în această lume minunată a dansului sportiv, de multe ori prea puțin cunoscută publicului larg.

Nu în ultimul rând felicitări părinților pentru încredere, devotament și susținere!

 

Președinte Asociația Club Sportiv Vibe Dance Studio

Profesor Mihaela Ion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings