REZULTAT APROAPE BUN…

Primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a încheiat la nivel naţional. La ora 21.00, suflarea romaneasca astepta cu sufletul la gura afisarea cifrelor exit-poll-ului parţial. Ducurii, dezamagiri, zambete pana la urechi sau altele in coltul gurii de se mai vedeau caninii plini de ura. Asa se incheia prima campanie in care nu s-a revendicat nicio furaciune, prima campanie fara de hoti. Probabil ca intrebarea se termina cu ce la urma! Raspunsul este simplu: nu a avut cine sa strige hotii pentru ca portavocea , incet si sigur, o sa ramana fara baterii.

Si la nivel de judet, suflarea buzoiana astepta rezultatul, mai ales capesedistii buzoieni se angajasera sa urce pe podium national. Si au reusit! Pentru a se vedea rezultatul voturilor, mai intai trebuia facuta numaratoarea. Starul cu sacii a fost dat cam la aceeasi ora, asa ca la BEJ au ajuns cam toti odata. Astfel ca, cuparea holului de la Consiliul Judetean nu se putea face decat prin imbulzeala.

Figure 1 summarizes how many men and women were in the clinical trial used to evaluate efficacy and safety. Patients were randomized 2:1 to AFINITOR 10 mg orally once daily in combination with exemestane 25 mg once daily (n = 485) or to placebo in combination with exemestane 25 mg orally once daily (n = 239). Strokes can be caused by blood clots that move to your brain バイアグラ100mg. Small droplets are acceptable, but if solution flows past the frangible prior to use, do not use and discard the units.

Peste o mie de persoane s-au înghesuit pe ușile sălii din Consiliul Județean, acolo unde trebuie lăsate buletinele de vot, spre numărare.
Pentru a scăpa probabil, cât mai repede de sarcina buletinelor de vot, reprezentanții secțiilor de votare din tot județul, s-au înghesuit, creând o busculadă din care unii au ieșit putin cam șifonați. Totul e bine cand se termina cu bine!

Rezultatele provizorii ale alegerilor prezidenţiale, pentru judeţul Buzău, arată că Viorica Dăncilă a obținut 34,56% din voturi, Klaus Iohannis – 29, 69%, Mircea Diaconu – 13,42%.

După numărarea voturilor în  toate cele  426 de sectii din judeţul Buzău, unde s-a înregistrat  o prezenţă vot de 47,95%, pe primul loc se situează Viorica Dăncilă cu 34,56% din voturi. Pe locul al doilea este Klaus Iohannis.- 29,69%, urmat de Mircea Diaconu, cu 13,42% şi de Dan Barna  9,78.

Un scor destul de strans…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings