PROIECT CU…BLESTEME

În acest an, de sărbători, doar 54 de funcţionari din cadrul Primăriei Buzău vor beneficia de prime de sărbători.  Decizia îi aparţine primarului, Constantin Toma care le-a declarat astăzi (30 noiembrie 2017, n.a.) jurnaliştilor că ”nu ştie ce înseamnă prime pentru angajaţi”, însă are în vedere să premieze 54 de angajaţi ai Primăriei, cei care au dovedit că sunt interesaţi şi au reuşit să deprindă tainele sistemului modern şi eficient de management. Premiile vor avea valori cuprinse între 1.000 şi 2.900 de lei şi vor fi oferite înainte de sărbătorile de iarnă. Primarul Constantin Toma a mai spus că îşi doreşte ca pentru aceste premii să fie cât mai mulţi candidaţi, pentru că în acest fel se va îmbunătăţi activitatea în Primărie. Funcţionarii vor fi premiaţi pentru implicarea în implementarea proiectului Kaisen, un sistem modern de management.
Cum in astfel de imprejurari nemultumitii incearca sa refuleze, prezentam in continuare „urarile de bine” venite din partea unei persoane din Palatul Comunal care nu s-a regasit pe lista de 54…

Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

 

Postata de Bun crestin, la data de 09 decembrie 2017

Buna ziua, domnule primar ce ai invrajbit functionarii din primaria pe care o conduceti!! Cum ai putut domnule sa premiezi pupincurismul, lenea si linguseala din primarie? cum ai putut da unora zeci de miloane si unora nimic, cand toti muncesc! nici nu i cunoasteti pe toti angajatii din subordine, cum ati facut evaluarea?? au performante la batutul recordurilor la fumat si frecat luleaua>> ce performante au secretarele viceprimarilor?? la batutul recordului de stat pe scaun 8 ore??din celebra lista 54…daca sunt cativa care merita intradevar banutii aceia , dar sunt putini!ai rasplatit o pe madam Savulescu. o nulitate in ale administratie, pe dl Manea, un plimba condica prin primarie. Ce vina au oamenii ca dn a geta crisea nu si a fc datoria ! Din cauza ei au oamenii salariile taiate!! asa stie ea sa calculeze salariile…toti sunt ahtiati dupa bani!! In rest dumnezeu cu mila!! Fa bine si rasplateste i si pe ceilalti,ca cu toti ati facut kaizenul lui peste!! de la cel mai mic la cel mai mare!! cu prostimea ati carat, ati mutat si nu facea parte din sarcinile de serviciu hamaleala!! ati premiat curvele, pupicuristii, si lenea!!! Sa si ia lumanari pe banii primiti!! esti un comunist , un nebun ce nu si a luat pastilele la timp!! ce vrajeala kaizen….secretarele ce kaizen au facut??? in directia economica nu sunt oameni care muncesc??? sa dea dumnezeu sa te pedepseasca pentru toate relele pe care le faci, pentru toate jignirile pe care le aduci angajatilor, !!! atunci sa vezi bucurie pe noi! te vom scuipa intre ochi!! De ce-ti iei banii in mana de la casierie, ti e frica ca te duci fara nici un leu acasa la familie ca ai popriri de mii de euro de la executori??care o comisionul pe care l iei la atatea spectacolele de mii de euro pe care le faci!! si nu sa se distreze buzoienii cum le arunci in ochi, ci sa furi dumneata sa ti acoperi gaurile!! Le dai paine si circ!! Buzoienii vor afla in curand ce fel de poama esti !!!! Esti un mare mincinos, minti cu seninatate, ameninti, cine te crezi??Intr o zi ti se va infunda! SA dea Domnul sa sufere si familia ta, ca ale noastre in prag de sarbatori cand nu le putem oferi ce isi doresc, ! Ai grija , roata se intoarce!!! Ba nii se duc repede..omenia insa ramane! dar dumneata nu esti om! esti un diavol impielitat , care sufera de putere! O zi buna sa ai domnule !!!

Iata ce spun marii duhovnici despre blesteme

„Blestemul prinde atunci cand exista la mijloc nedreptatea. Cand nu este nedreptate, atunci se intoarce la cel ce l-a rostit. Cel ce primeste blestemul se chinuieste in viata aceasta. Iar cel ce a blestemat se chinuieste si in viata aceasta si se va chinui si in cealalta, pentru ca va fi pedepsit de Dumnezeu ca un ucigas, daca nu se va pocai si spovedi. Pentru ca, sa zicem, poate cineva sa te necajeasca, insa tu, cu blestemul ce i-l dai, este ca si cum ai lua pistolul si l-ai omori. Cu ce drept faci asta? Orice ti-ar fi facut celalalt, nu ai dreptul sa-l omori. Ca sa ajunga sa blesteme cineva, inseamna ca are rautate – atunci cand o spune cu patima, cu inversunare”,Cuviosul Paisie Aghioritul.

 

Parerea Parintelui Arsenie despre cum trebuie sa actioneze crestinul in lupta cu vrajmasul: “O mare greseala este ca, atunci cand esti ispitit vizibil, sa-l blestemi pe dracul, sa dialoghezi cu el. El este bucuros ca-l consideri. Trebuie desconsiderat, ca nu-i o putere, e un tolerat. Cu dusmanul nu se sta de vorba. Roaga-te la Dumnezeu, ca puterea Numelui il goneste: Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul !

P.S. S-a intamplat ca in saptamana de culegere a roadelor din proiectul Kaisen sa bat la usile uneia dintre directiile din PC. Asa ca m-am asezat frumos la o coada de 30-40 de persoane si sa astept sa-mi vina randul. La coadalau erau si multe persoane cu barba sura, dar si cu prunci in brate. La un moment dat, persoana care carmuieste respectiva directie, a venit langa codangii, s-a lipit de un perete si s-a zburlit la un angajat pe motiv ca o priza era asezata in cas. Si asta n-a fost tot! Nimin despre codalau…Cand eram pe la jumatatea cozii, au aparut si oamenii cunoscuti, de-ai casei. Astfel ca, baietii au fost luati de mana de angajate ferchese si bagati in fata. Justificare in fata sirului indo-buzoian: au mai stat la coada…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings