PRIMARIILE LA ORDINEA ZILEI

Presedintele Consiliului Judetean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, a participat la Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din bigiuRomânia care a avut loc la Senatul României.

”Astfel de dezbateri si consultări ne ajută să găsim solutii la problemele cu care se confruntă primăriile si cetătenii din judetul Buzău. Printre temele abordate în Adunarea Generală a UNCJR s-au aflat cele privind arieratele sau restructurarea organizatorică a unor componente din sistemul de sănătate, puncte deosebit de importante. Alte subiecte pe care le-am abordat au făcut referire la diverse modificări legislative, propuneri privind organizarea politiei locale, autonomia locală”, a declarat Cristi Bîgiu.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale s-a aflat si încheierea de acorduri de parteneriate între UNCJR si Senat, Camera Deputatilor, Asociaţia Secretarilor Judeţelor din România si Uniunea Consiliilor Regionale din Republica Moldova.

La eveniment au fost invitati si premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Privacy Policy Settings