PRIETENUL ZGONEA, LA NEVOIE SE CUNOASTE

Nu este cazul sa mai povestesc despre prietenia dintre omul de afaceri Laurentiu Dobrica si Valeriu Zgonea – seful  deputatilor romani. Reamintesc doar faptul ca, amicitia dintre cei doi s-a produs cand se dadeau lupte interne intre pesedistii buzoieni, lupte care aveau drept scop inlaturarea domnului V. Intalnirile dintre Laurentiu Dobrica si Valeriu Zgonea au loc frecvent, iar atunci cand vor, stau frumos la geam pentru a fi pozati.(Vezi foto realizata de Click)

Cum la saptamana aceasta a avut un inceput mai delicat in ceea ce-l priveste pe Laurentiu Dobrica, prietenul Zgonea nu putea sta rezervat, asa ca a sarit sa-l ajute; a pus la dispozitia prietenului laurentiu un apartament de protocol in statiunea Neptun. Zona este exclusivita, un loc linistit, un loc cu verdeata, un loc cu apa, spa si tot ce vrea.

Chestiunea este ca buzoianul in cauza nu poate sta linistit dupa dosarul intocmit de A.N.I. Legat de acest dosar, cu siguranta Laurentiu Dobrica a avut de stire inca din toamna anului trecut, altfel n-ar fi demisiunat in decembrie 2013 din postura de consilier judetean. Si fiindca veni vorba de consilieri, Laurentiu Dobrica se tot intreba pentru ce a cheltuit o caruta de bani pe salariile si indemnizatiile celor care ar fi trebuit sa-i pazeasca spatele si i-au oferit in schimb doar vraji de doi bani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings