PRESEDINTELE NEAGU SI-A ALES “CAVALERII”

Motto:”Vorba trece, pozele raman”

N-a fost nimic din ce a vrut sa fie pentru Carmen Ichim: a vrut sa revina prefect, a vrut sa fie primar, a vrut sa fie presedinte de consiliu judetean…a vrut, dar a ajuns de unde a plecat, adica la Garda de Mediu. In consecinta, a lasat partie pentru Felix Rache la functia de vicepresedinte de consiliu judetean.

In vreme de pandemie, cu masca la nas, consilierii judeteni, în ședința de astăzi, la momentul alegerii celor doi vicepreședinți, pe langa cele doua propuneri ale PSD-PRO Romania, cu propuneri pentru cele două portofolii au venit și liderii celorlalte grupuri politice care au reprezentanți în Consiliul Județean. PNL i-a propus pe Posea Mircea Ciprian și Ionuț Iuga, iar din propunerile venite din partea PMP au fost Corina Holban și Popa Constantin.

Prin vot secret, cei 32 de consilieri județeni prezenți la ședință au decis ca viitorii vicepreședinți ai Consiliului Județean să fie Adrian Petre și Felix Rache, fiecare dintre cei doi primind câte 20 de voturi. Propunerile PNL au primit 8, respectiv 7 voturi, iar cele două persoane din partea PMP au primit câte 4 voturi.

Asadar, Adrian Petre si Felix Rache au fost alesi “Cavalerii”presedintelui Neagu. Spun asta, pentru ca, in urma cu sapte ani, de Craciun, Felix Rache s-a alaturat lui Mihai Gadea, Adrian Ursu si Mircea Badea si impreuna au fost desemnati “Cavalerii Regelui Arthur”.

”Îi felicit pe cei doi și vreau să vă atrag atenția tuturor că aici, la Consiliul Județean, nu se face decât politica cetățeanului. Nu admit controverse sau declarații politice. Avem tot timpul în comisii să dezbatem. Cetățenii ne-au trimis pentru toți cetățenii Buzăului”, a subliniat Petre Emanoil Neagu.

Mai trebiue adaugat faptul ca, in ultimii 20 de ani, Felix Rache a lucrat la Jurnalul National, Evenimentul Zilei, Academia Catavencu,Realitatea TV si Antena 3, dar a fost si consilierul premierului PSD Mihai Tudose.

Revenind la situatia la zi, mai trebuie adugat ca vicele Felix Rache este candidat, pe prima pozitie la Camera Deputatilor din partea aliantei ALDE-PRO Romania. Cum Felix Rache are sanse sa ajunga in Parlament, putem spune, facand referire la ilustratia din deschidere, ca “O poza face cat o mie de cuvinte”!

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings