PRESEDINTELE BIGIU II PREMIAZA PE OLIMPICI

Festivitatea va avea loc vineri

Presedintele Consiliului Judetean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, va premia, vineri, pentru al patrulea an consecutiv, elevii si profesorii premianticare au obtinut rezultate remarcabile la olimpiadele si concursurile nationale.

”Am apreciat, dintotdeauna, munca elevilor si profesorilor care îsi dedică ani din viată pregătirii academice, pentru a se putea clasa pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor la olimpiadele si concursurile nationale si internationale. Stiu că este vorba despre sacrificii, renuntări, dar si rezultatele sunt pe măsură. Îmi face o deosebită plăcere să pot felicita, în fiecare an, pe acesti copii si pe dascălii lor”, a spus Cristi Bîgiu.

Anul acesta se va desfăsura a patra editie a festivitătii de premiere a olimpicilor, evenimentul devenind deja o traditie pentru Buzău.

”Acesti copii sunt mândria noastră, a tuturor, si sunt convins că printre ei se află liderii de mâine. Ei au, acum, la dispozitie, lumea întreagă, au posibilitatea de a se realiza oriunde pe glob, dar, trebuie să recunosc că mi-ar plăcea ca, peste ani, măcar unii dintre ei să se întoarcă în Buzău, să contribuie la dezvoltarea orasului si a judetului. Buzăul are nevoie de cei mai buni elevi ai săi, asa cum are nevoie si de cei mai buni profesori ai săi”, a mai spus Cristi Bîgiu.

Privacy Policy Settings