POLITICA … ACITILOP

România a trecut de pragul de 10.000 de decese cauzate de COVID-19, cea mai recentă raportate indicând 10.047 de morți, cu 131 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. În Piața Victoriei au fost aprinse, duminică seară, mai multe lumânări, indicând cifra 10.000, în memoria celor morți de COVID-19, dar și pentru a trage un semnal de alarmă Guvernului Orban.

       

Codrin Ștefănescu: Eu aștept să se vaccineze Iohannis, iar Arafat să-i facă vaccinul cu mânuța lui

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că un exemplu bun pentru campania de vaccinare ar fi ca președintele Klaus Iohannis să accepte să se vaccineze în direct la TV. ”Eu aștept sā se vaccineze Werner. Sā fie primul vaccinat al țārii! Și vaccinarea sā fie in direct și la orā de maximā audiențā! Iar vaccinul sā il facā Arafat personal, cu mânuța lui!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Radu Cristescu- ”Raluca Turcan, vedeta botoxului cerebral din ograda PNL

Primadona decorativă a guvernului liberal, adică trompetista politică Raluca Turcan, are din nou iluzii optice : ” Marcel Ciolacu îl atacă pe preşedintele Iohannis în purul stil PSD-ist. Foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra. Asta e ipocrizie! “. Și asta doar fiindcă liderul opoziției social-democrate a exprimat, public, o părere critică despre felul în care guvernanții liberali bulibășesc, în stilul lor deja cunoscut, școala românească și viața elevilor.

Fiind școlită la Moscova, cu bursă din categoria ” davai ceas “, evident că doamnei tovarășe Turcan i se pare că orice critică a guvernului e un fel de crimă, care trebuie pedepsită în Piața Victoriei, sau în Piața Roșie, după caz. Nu-i nici o mirare, n-ar fi primul politician ” de dreapta ” care acuză PSD că se uită spre Est, în timp ce chiar ea condamnă cu sfåntă mânie proletară, în stil bolșevic, opoziția care își permite să nu tacă, ba chiar critică puterea.

Andrei Caramitru, derapaj la adresa votanților PSD: Proști de bubuie! Leneși și plini de ură

”Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu dementi populiști ?

Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva intr-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educatie, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur – atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei.

Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație – oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu înțeleg ei – sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De prosti ce sunt. Și atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) sunt leneși. Dacă ar vrea – ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine plătite. In orașele mari sau in străinătate. Ar putea sa învețe o nouă meserie. Dar nu și nu – că e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeti la muncă ! De asta ii respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel in străinătate – aia muncesc cinstit – dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD.

Leneși și proști. Dar multi. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare data ca altfel ajungem rău de tot.”, scrie Andrei Caramitru.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings