PNL BUZAU, IN CORZI: PRIMARII AU PLECAT LA FRATII DIN PSD

De la schimbarea conducerii organizaţiei judeţene a PNL Buzău, cei 11 primari pe care PNL îi avea în judeţ şi-au anunţat pe rând trecerea la PNL la PSD şi respectiv USR.

Organizaţia judeţeană a PNL Buzău a obţinut la alegerile din 2020 un număr de 10 primari iar doi ani mai târziu, în toamna anului 2022, singurul primar din judeţ ales pe liste USR a anunţat că se va alătura echipei PNL Buzău fără a semna o adeziune la acest partid pentru a nu-şi pierde mandatul.

De la preluarea conducerii PNL Buzău de Adrian Mocanu, primarii PNL din judeţul Buzău şi-au anunţat rând pe rând hotărârile de a candida pe listele PSD Buzău, ultimul anunţ în acest sens fiind făcut luni de către primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu.

“Adrian Burlacu, primarul comunei Beceni, va fi candidatul nostru la alegerile locale din acest an. Decizia a fost luată cu responsabilitate, subliniind unitatea echipei, dar şi determinarea noastră de a adduce soluţii eficiente şi echilibrate pentru comunitatea din Beceni. Prin unitate şi determinare, el şi echipa PSDBeceni vor continua să aducă soluţii eficiente şi echilibrate pentru provocările actuale şi viitoare ale comunei”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PSD Romeo Lungu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings