PITIGOI, UN TREPADUS CARE TREBUIE SA DISPARA!

La inceputul lunii octombrie, publicam un material care se cheama “ CAND “OILE” ISI CER TAINUL DIN INVATAMANT…” Voi reda doar cateva fraze din acel articol:”  Am prezentat doar cateva elemente ce pot constitui “materie prima” pentru organele de cercetare penala. Si, in mare, cam aceasta a fost activitatea manageriala desfasurata de Marius Apostol pe vremea cand se afla la Liceul agricol din Buzau.

Acest sistem managerial este sustinut frenetic de unii dintre mai marii judetului nostru. Nu stiu daca asa vad ei modul de pregatire a viitorilor oameni de agricultura. Spuneam ca presiunile de repunere pe functie a directorului Apostol au ajuns la apogeu. Motivul? In niciun caz unul legat de proverbul romanesc “Carte multa  nu se cere, prost sa fii sa ai putere!”

Unul dintre consilierii care a trecut cu “turma”in tabara PSD ar fi impus drept conditie de sustinere tocmai…repunerea pe functie a lui Apostol. In caz contrar, revine la prima dragoste…desi e greu de crezut ca  poate risca functia unui alt membru al familiei. “

Acel consilier despre care faceam vorbire, nu este altul decat Pitigoi Ionut Robert. Nu stiu ce interese avea acest individ de insist pe langa presedintele Consiliului judetean sa-l repuna pe functie pe Marius Apostol. Cert este ca Bagiu ii daduse ultimatum doamnei Geta Burducea;” Daca nu-l pui director pe Apostol, pleci din scaunul de inspector general!”

Acesta era stilul de lucru al consilierilor judeteni? Pentru asta au fost ei alesi? Raspunsul este unul simplu. Daca privim peste declaratia de avere a lui Pitigoi vedem ca la inceputul mandatului de consilier judetean, dumnealui era sef serviciu la distribuire de medicamente, iar sotia economist la Concifor. Asta era in 2012. In declaratia din 2014, Pitigoi apare director de vanzari, iar sotia director economic la Apele Romane. Mai sa fie! Buni mai sunt oamenii astia!

In fond, am vazut care era activitatea de consilier judetean a lui Pitigoi Robert: trepadus care aduna spagi pentru presedinte. Motiv pentru care Constantin Boscodeala, presedintele PSD Buzau are o datorie extrem de simpla fata de buzoieni. Sa-l excluda din partid pe acest Pitigoi si sa desemneze un consilier judetean care sa merite aceasta functie. Este greu domnule Boscodeala?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings