OFICIAL! Corpul de control al premierului descinde la Compania de Apa

Observand ca, de sapte luni incoace gura nu le mai tace, nici celor din Palatul Comunal nici celor din Compania de Apa, preşedintele organizaţiei PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a facut următoarea postare pe contul şi pagina sa de facebook:

“Buzoienii au dreptul la apă ieftină și de bună calitate. Cât mai repede ! De aceea, am decis ca împreună cu parlamentarii PSD de Buzău să solicităm oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău.

Trebuie să vedem cu toții care sunt problemele reale și, mai ales, care sunt pașii legali care trebuie făcuți pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre acționarul majoritar, respectiv Primăria Buzău, și actuala conducere a Companiei de Apă.

În paralel, am avut discuții extrem de constructive cu ministrul Dezvoltării și cu ministrul Afacerilor Europene pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât să nu fim nevoiți să returnăm banii europeni deja folosiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău și, în același timp, să putem atrage noi fonduri atât de necesare pentru modernizarea rețelei de apă a județului nostru.

Am încredere că vom reuși acest lucru. Dar e nevoie de mai multă responsabilitate și de mai puțină polemică!”

Concluzia: preşedintele organizaţiei PSD Buzău, Marcel Ciolacu, cu diplomatie, incearca sa puna capat discutiilor interminabile care pot afecta imaginea partidului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings