O provocare pentru buzoieni: Viorel Dobre, candidatul PER

Viorel Dobre, presedintele PER Buzau si-a anuntat astazi candidatura pentru fotoliul de primar la alegerile din iunie , intr-o conferinta de presa, la sediul filialei buzoiene.

    Viorel Dobre, cunoscut printre omenii de afaceri ca fiind extrem de corect si serios, este si un om apropiat de biserica ortodoxa si cu frica lui Dumnezeu. Probabil ca nu intamplator a ales sa-si anunte candidatura in ziua in care are loc Denia Acatistului Bunei Vestiri.

    In fata presei locale, Viorel Dobre a  avut o prezentare scurta, dar cu bataie lunga.

“Pentru ca nici acum nu va fi vorba de semenii mei, pentru ca nici de aceasta data nu se va discuta despre asteptarile concitadinilor mei, pentru ca electoratul va fi tinta jocurilor politicianiste, am considerat ca este necesar ca in calitate de presedinte al PER Buzau  si secretar adjunct la nivel national, sa va anunt candidatura mea la Primaria municipiului Buzau. Este un act de vointa pe care mi-l asum. Voi vorbi deschis, fara a ofensa pe nimeni. Am convingerea ca intentiile mele bune vor rezona cu ale semenilor mei si pe acest fond de schimbare rezultatul va fi unul foarte bun. Sunt un om de incredere, serios si de cuvant. Vreau sa deschid usile Primariei pentru semenii mei, sa deschid portile orasului pentru investitori si mi-as dori ca acestia sa fie romani”, a declarat astazi Viorel Dobre, candidatul la Primarie din partea PER Buzau.

Viorel Dobre este primul candidat la Primaria Buzau care, chiar in ziua lansarii, a supus dezbaterii publice si proiectul prin care vrea sa adjudece Primaria Buzau dupa cum a precizat Dragos Petre, vicepresedintele organizatiei judetene a PER Buzau.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings