NU MAI PLANGE, SEBI !

La PSD Buzau se pare ca a disparut acel cap limpede, acea minte inspirata care sa confere un echilibru in randul organizatiei. Si asta s-a intamplat imediat dupa ce s-a anuntat un verdict provizoriu in unul dintre dosarele primarului Boscodeala. Se stie ca dupa pronuntarea hotararii, primarul Boscodeala a facut o declaratie de presa in care spunea ca va renunta atat la scaunul de primar, cat si la cel de presedinte al organizatiei judetene a PSD. Nici n-a apucat Boscodeala sa termine fraza, ca “baietii” s-au pus pe treaba. In Palatul Comunal s-au format adhoc trei tabere, alte trei la sediul rosu de pe Unirii Nord. Campaniile s-au declansat la comanda, iar functiile erau ca si impartite. Fara sa vrem, asistam la o campanie mascata de accedere la scaunul cel mare din Palatul Comunal. Unii naivi din presa au “pus botul” si s-au bagat intr-o chestiune in care-si vor rupe gatul.

Din toata aceasta increngatura s-a nascut demisia vicelui Sebi.

Nu cu mult timp in urma, am purtat o discutie cu vicele Sebi despre proiectele pe care intentiona sa le initieze. In timp ce eu ii explicam faptul ca undeva, intr-o zona din municipiu exista o parcare care nu a vazut asfalt in ultimii 40 de ani, vicele Sebi era cu gandul la amenajarea a doua parcari supraetajate amplasate in zone unde nu se justifica. Dar astea erau viziunile lui, viziuni care, probabil, vor fi puse in practica peste 50 de ani.

Revenind la zilele noastre, mai trebuie spus ca nimic nu este intamplator pe lumea asta. In urma cu cteva zile, sefa DNA vorbea despre 5000 de dosare aflate in asteptare. Cu siguranta, ele sunt impartite pe judete, iar Buzaul isi are portia de “sanatate”.  Se tot vorbeste prin urbea noastra mica despre faptul ca santajul si delatiunile se tin lant la nivel de Buzau. Oamenii se dau in gat fara ezitare, se vorbeste pe sleau despre impartirea teritoriala pe zone de infuenta si despre interesele ascunse si benefice economic in derularea unor lucrari “artistice”.

Despre activitatea politico-administrativa a vicelui Sebi vom mai vorbi pentru ca…nu se va opri aici. Odata prins de vraja Palatului Comnunal, ambitiile cresc. Iar daca n-a fost sa fie rosu, nu e mare lucru de schimbat culoarea. Vom trai si vom vota!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings