NU-I STATI IN CALE…

Un individ extrem de periculos a fugit de la Ojasca, secție exterioară a Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca. Individul este în libertate. Polițiștii atrag atenția că bărbatul este periculos, poate avea manifestări violente și nu trebuie să vă apropiați de el.

”Polițiștii buzoieni au fost sesizați cu privire la faptul ca, un bolnav cu afecțiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat și aflat în executarea unei masuri de siguranță, a părăsit incinta Secției Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie și pentru măsuri de siguranță Sapoca. Semnalmente: bărbat, 23 de ani, înălțime 1,70 m, greutate aprox. 65 kg, la momentul părăsirii unității spitalicești purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.

Polițiștii efectuează investigații și, împreună cu jandarmi, desfășoară activități de căutare a bărbatului.”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Polițiștii recomandă populației să nu se apropie dacă îl observă pe individul fugar ci să sune la 112: ”Sfătuim persoanele care văd persoana căutată sa nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscută ca având comportament agresiv. Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings