NOUA CONSILIERI, CU MUSCA PE…ORGANIGRAMA

La data de 27 martie 2014, prin hotararea nr.30, consilierii locali adoptau noua organigrama a municipiului si stabileau numarul de personal din institutia ce fiinteaza in Palatul Comunal. Atunci s-a produs marea debarasare de parte din personalul cu state vechi in Primarie. Toti, soferi si secretare, au ajuns fara voia lor politisti comunitari umpland statul de functii la aproape cinci sute de persoane. De ce s-a facut acea miscare ? Deocamdata este un mister, toata lumea tace, Camera de conturi a spus „afara”, Tomita trebuie sa se conformeze, iar politistii nevinovati…probabil sa someze.

Marti, 18 octombrie 2016, intr-o sedinta extraordinara, consilierii locali trebuie sa se supuna hotararii Cmerei de conturi si sa adopte noua organigrama care poarta si girul ANFP.

Interesant este ca NOUA dintre consilierii care au votat organigrama din 2014 se vor regasi in sala la extraordinara din 2016. Vor avea mustrari de constiinta si apoi curajul sa spuna de ce, pentru ce…sau vor tacea ca „mortu-n papusoi”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings