MUTARE LA PSD BUZAU Lucian Romașcanu, în locul lui Marcel Ciolacu

Organizația județeană a PSD Buzău are un nou președinte. Este vorba despre Lucian Romașcanu, senator și purtător de cuvânt al partidului, care va ocupa această funcție până la organizarea de alegeri.

Decizia numirii senatorului Lucian Romașcanu în funcția de președinte interimar al PSD Buzău a fost luată în cadrul Consiliului Politic Național, care se desfășoară ROCADĂ în PSD: Lucian Romașcanu, în locul lui Marcel Ciolacu, la șefia PSD Buzău

Decizia numirii senatorului Lucian Romașcanu în funcția de președinte interimar al PSD Buzău a fost luată în cadrul Consiliului Politic Național, care se desfășoară zilele acestea la Neptun. Romașcanu preia funcția de șef al PSD Buzău de la deputatul Marcel Ciolacu, cela care a fost ales președinte al PSD la nivel național în urmă cu un an.

Noul președinte va face echipă cu secretarul executiv al organizației județene, deputatul Romeo Lungu, cu președintele de la municipiu, primarul Constantin Toma, dar și cu președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Lucian Romașcanu a devenit senator în decembrie 2016, iar anul trecut a obținut un nou mandat pe listele PSD. În trecut a fost ministru al Culturii, iar în Parlament s-a remarcat din postura de președinte al Comisiei de cultură, audiovizual și mass-media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings