MUNCA DE MUNCA, PE PODIUM

Sunt foarte entuziasmate de ceea ce vad la prezentarile de moda, doresc sa se inscrie in categoria manechinelor de succes, sa prezinte DSC00160pentru cei mai renumiti designeri, sa apara pe copertele celor mai bune reviste de specialitate. La inceput pare destul de greu sa ajungi acolo unde iti doresti atat de mult, dar cu siguranta nu este imposibil. Cu o munca asidua, cu perseverenta, cu rabdare, tinerele de astazi pot ajunge maine san e zambeasca din lumea stralucitoare a modeling-ului.

 Sunt celebre, frumoase şi apreciate pentru corpurile lor cu măsuri ideale. A fi manechin de talie internationala nu este un statut pe care il dobandesti in urma unui concurs. Criteriile nu sunt batute in cuie, standardele de frumusete se schimba uneori de la un sezon la altul. Calitatile de ordin psihologic au un foarte mare rol; rabdarea, forta psihica in general, pentru a face fata privirii scrutatoare a fotografilor, a stilistilor si uneori a multor altor personaje care nu au neaparat o legatura cu aspectul creativ al modei…

De aceea tot ce trebuie sa faci este sa fii organizata si sa urmezi pas cu pas toate etapele pentru a deveni un manechin/fotomodel de succes. Pentru inceput este bine de stiut ce pentru a aspira la o cariera in lumea modelingului trebuie sa indeplinesti mai multe cerinte in ceea ce priveste aspectul fizic. Multe domnisoare merg la o agentie, fac cateva cursuri si… aici se opreste cursul catre stralucita cariera in modeling. Foarte putine ajung sa fie conoscute in tara, si mai putine peste hotare. De ce ?  Impresarii spun ca sunt o multime de factori care influenteaza cariera unui model, nu numai frumusetea si mirajul fascinantei lumi a podiumului.

DSC00162 A fi fotomodel inseamna sa te supui unui program obositor; te poti astepta sa stai in picioare ore intregi pana cand sedinta de shooting este terminata.

Si asta o stiu foarte bine si viitoarele fotomodele de succes, buzoiencele de la Gabi Modells.

Ce inseamna o zi de repetitie din viata unui viitor fotomodel? Munca, munca si seriozitate, la care se adauga talentul si frumusetea. Si nu in ultimul rand multa munca si rabdare din partea celui raspunzator de succesul acestor fete si anume Gabi Enciu de la Gabi Modells. L-am putut observa la o zi de repetitie, explicand fetelor ce inseamna sa o urmeze cu adevarat o cariera de fotomodel. Incepand de la a face primul pas pe podiumul de prezentare pana la privirea patrunzatoare ce trebuie sa o aiba fiecare fotomodel.  Nu mare ne-a fost mirarea sa intalnim adolescente de la 13 ani, pasind zambitoare pe podiumul de prezentare, increzatoare ca intr-o buna zi vor putea ajunge departe intr-o cariera de fotomodel. Si de asemenea am putut observa comunicarea, rabdarea si respectul de ambele parti, atat a impresarului Gabi Enciu fata de fete cat si a viitoarelor fotomodele buzoience fata de “proful”lor.

Gabi Modells se ocupa in primul rand de recrutarea persoanelor care au potentialul de a lucra pe plan local, bational si international. De asemenea, asa cum ne-a precizat Gabi, agentia promoveaza activ modelele ei si le furnizeaza cele mai bune oportunitati pentru a realiza o cariera de succes in modeling. Ce pretentii are “proful” de la fete? Exact ceea ce se cere la nivel international, un chip interesant, cameleonic si usor de modelat, dezinvoltura in fata aparatului de fotografiat si capacitatea de a se juca si a da viata hainelor pe care trebuie sa le prezinte.

Privacy Policy Settings