MULTUMESC PARTID IUBIT, EU LA TINE AM VENIT!

In aceasta perioada, toate tunurile sunt atintite spre Cristi Bigiu. Si n-am inteles de ce, pentru ca intreaga chestiune este foarte clara: daca ar fi candidat numai din partea PNL, astazi, Bigiu ar fi fost doar consilier judetean. La fel si daca ar fi candidat din partea ACL. El a fost sustinut de USL cu mai multe voturi de la PSD ceea ce inseamna ca poate fredona cu fruntea sus: MULTUMESC PARTID IUBIT, EU LA TINE AM VENIT!

De altfel in ziua publicarii Ordonantei care deschide calea spre noua ordine politica, scriam urmatoarele:” La Buzau, agitatia este mare, in special in “cardul” celor mici. In primul rand, la Buzau nu se poate vorbi despre ACL. Exista doar cele doua partide PNL si PDL despartite intre ele de Platoul Dacia bine supravegheat de primarul Boscodeala.  Spuneam ca la Buzau agitatia este in toi. Spre exemplu liberalii, la o sedinta avuta miercuri, cu usile inchise, au discutat pe sleau despre “tranzactionarea partidului”. Doar cativa membri marunti si inca sustinatori ai lui Crin Antonescu, sunt decisi sa ramana in partid. Restul, vor face coada la depunerea adeziunilor de accedere in PSD. Daca e sa punem baza pe surse, dintre cei care vor fi membri PSD se va detasa Cristi Bigiu, care nu ar fi ajuns presedinte de consiliu judetean daca nu ar fi candidat sub sigla USL. La alegeri, Bigiu a obtinut 102.518 voturi, reprezentand un procent de 43,70%, in timp ce  PNL era cotat cu putin peste 20%.

In concluzie, presedintele Bigiu se putea mandri doar cu 20% voturi liberale, restul fiind de la PSD. Iar trecerea la PSD nu este altceva decat o recunoastere fata de cei care l-au  votat.

Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean extraordinară de astăzi, Cristi Bîgiu a evitat  să facă orice comentariu politic pe tema migrării sale la PSD:” Nu fac declaraţii politice în sediul Consiliului Judeţean. În momentul în care se va întîmpla o schimbare politică vă voi anunţa” a explicat în cele din urmă Bîgiu. În cele din urmă, Bîgiu a explicat ceea ce ştia toată lumea, şi anume că “în această campanie voi ajuta PSD”. A fost un răspuns evaziv care consfinţeşte faptul că Bîgiuse duce la locul lui. Si nu va pleca cu mana goala, ci insotit de o coloana de primari comunali,13 la numar, Viorel Holban primarul de  Râmnic, dar si cativa directori de deconcentgrate si din subunitatle Consiliului Judetean Buzau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings