Moș Nicolae a plecat cu tolba plina cu sange de la angajatii Consiliulului Judetean

Luni dimineață, asistenții de la Centrul de Transfuzie Sanguină au mers la sediul Consiliului Județean, cu toate echipamentele necesare pentru a colecta sânge de la donatori. Peste 80 de angajați ai Consiliului au răspuns campaniei, iar acțiunile de acest fel vor continua. Angajatii din cadrul instituției au dorit să facă un gest nobil în această zi importantă a începutului Sărbătorilor de Iarnă La eveniment a luat parte și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a adresat mulțumiri angajaților pentru că au ales să dea o șansă la viață buzoienilor din spitale care au nevoie de sânge

„A fost o idee generoasă care a plecat de la angajații Consiliului Județean. Este un gest de omenie, un gest superb de a veni în ajutorul celor care au nevoie. Eu cred că este un cadou frumos de la inimă pentru inimă. Până acum au donat mai mult de 80 de persoane. Este un lucru foarte bun și, împreună cu cei de la Centrul de Transfuzii o să continuăm astfel de activități” a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Criza de sânge cu care se confruntă de circa o lună Centrul de Transfuzie Sanguină, din cauza numărului tot mai scăzut de donatori, i-a determinat pe angajații Consiliului Județean Buzău să facă un astfel de gest. În plus, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, are un îndemn pentru toți cetățenii care vor să facă un bine în această perioadă: să meargă și să doneze un strop de sânge, un gest mărunt care poate salva o viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings