MORTII LA LOCUL LOR , NOROCOSII LA FUNERALII

Cei doi români ucişi în Algeria – Tiberiu Ionuţ Costache şi Mihail Bucur – au fost înmormântaţi, joi, la Bărcăneşti şi Ploieşti, în prezenţa a sute de persoane, la funeralii participând şi cei trei români care au supravieţuit atacului terorist de la In Amenas.

Inginerul Mihail Marius Bucur, în vârstă de 40 de ani, a fost înmormântat la cimitirul Viişoara din Ploieşti, ceremonia religioasă, oficiată de un sobor format din 17 preoţi, în frunte cu Protopopul Ploieştiului, Ştefan Muşat, având loc la Biserica “Sfântul Pantelimon”.

La funeraliile lui Mihail Bucur au participat aproximativ trei sute de persoane, fiind prezenţi şi cei trei români care au supravieţuit atacului terorist de la In Amenas. Circulaţia rutieră în zona bisericii a fost restricţionată, fiind dirijată de către agenţii de la Poliţia Rutieră.

Ulterior, începând cu ora 12.00, a avut loc ceremonia de înmormântare a celuilalt român ucis, Tiberiu Ionuţ Costache. Slujba religioasă a fost oficiată la Biserica din satul Tătărani, de aceiaşi preoţi care au oficiat şi slujba de înmormântare a lui Mihail Bucur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings