MINORA DISPARUTA

În ziua de 26 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, ofiţerul de serviciu de la  Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat de un educator din Florenta narcisacadrul unui Complex de Servicii Comunitare din municipiu cu privire la faptul că minora RUPA FLORENŢA-NARCISA în vârstă de 16 ani, instituţionalizată în cadrul Complexului, a plecat în jurul orei 10.00 de la şcoală şi nu a revenit nici la unitatea de învăţământ, nici la centrul de ocrotire.

Imediat după primirea sesizării, echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău şi un specialist criminalist, a început activităţile specifice unor astfel de situaţii.

Din primele verificări, a rezultat că minora a mai plecat fără aprobare atât din Complexul de Servicii Comunitare, cât şi de la şcoală.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, RUPA FLORENŢA-NRACISA fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun pentru găsirea ei.

Semnalmente: aproximativ 1,60 metri înălţime, ten măsliniu, păr lung, şaten, ochii căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un hanorac bej cu maro, o bluză mov cu gri, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi din piele de culoare maro.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la depistarea minorei sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă „112”.

Privacy Policy Settings