MARS DE AMPLOARE IN MUNICIPIUL BUZAU

Arhiepiscopia  Buzăului și Vrancei organizează, sâmbătă, un marș pe străzile din municipiu pentru a atrage ps ciprianatenția asupra apărarii vieții și susținerea adopțiilor.

,,Toți cei care doresc să se implice în acest marș, care militează pentru apărarea vieții și luarea în considerare a adopției, cea mai nobilă soluție pentru copiii fără părinți, sunt așteptați în Parcul Crâng din municipiul Buzău, la bisericuța <Sf. Muceniță Filotfeea>, începând cu ora 13.30”, se arată în comunicatul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei

Traseul Marșului pentru viață, „Adopția – o alegere nobilă” va fi următorul: Parcul Crâng, B-dul Nicolae Bălcescu (oprire în dreptul bisericii „Sf. Spiridon“), b-dul Unirii (oprire în fața bisericii „Sf. Mucenic Sava“), str. Obor, str. Ostrovului, Aleea Trandafirilor, str. Tudor Vladimirescu, Bdul Gării (oprire la Maternitatea Buzău), str. Plevnei, str. ­Li­bertății, str. Bistriței (oprire la biserica Banu), str. Ion Băieșu, str. Tudor Vladimi­rescu, Catedrala Arhiepiscopală „Înălțarea Domnului“ din Buzău și participare la slujba Vecerniei.

Acțiunea este organizată de către Sectorul Social-misionar și Sectorul Învățământ și activități cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, împreună cu Fundația pentru copii „Sfântul Sava“ din Buzău, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău și cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings