MARIO RECIDIVEAZA

Dupa ce si-a cantat soacramario si teodora 2

– artistul pregateste cel de-al doilea CD

 

Unul dintre cei mai indragiti interpreti din Buzău, Mario Buzoianu, a muncit inca de la începutul anului 2013. Si asta pentru că pregăteste un album nou care va fi lansat in curand.

Primul CD cu care Mario s-a prezentat pe piaţa muzicală a fost lansat în 2009 şi s-a intitulat “Doamne, ce soacră mi-ai dat!“.

Dupa lansarea oficială solistul s-a axat mai mult pe videoclipuri şi înregistrări,  pentru piesele care au avut cea mai mare priză la public. Buzoianul a filmat pana acum trei vidoclipuri ce vor putea fi urmarite pe principalele canale de muzica  Taraf Tv, Etno Tv si Favorit. Cea mai nouă piesă, care are si un videoclip se numește ‘Nu mă lasă inima’ si a fost filmat în cîteva locatii diferite din Buzau, restaurante, în mall si pe Platoul Dacia. Imaginile videoclipului prezintă o frumoasa poveste de iubire a doi tineri îndrăgostiti care ajung la logodnă.

Asa cum aminteam, momentan solistul ne pregateste al doilea CD ce va aparea in preajma Sarbatorilor de Paste. Albumul va contine piese cu muzica usoara, etno si pop. De asemenea, in acest abum vor aparea si piese in care Mario a colaborat cu buzoianca Teodora Barsan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings