Marcel muta si castiga! Pe termen lung…

PSD nu va face alianțe pentru alegerile parlamentare din acest an, ci va candida singur, este anuntul zilei, anunt care a luat pe multi prin surprindere. Multi asteptau ca mortu’ colacu…dar trebuie sa stie ca nu trebuie sa se puna cu Ciolacu. Marcel Ciolacu, presedintele PSD are curaj si, cu siguranta, vrea sa vada adevarata forta a partidului…si apoi sa numere membrii si simpatizantii reali, fara fara tradatori, fugiti si vanduti si mai ales cei fara de masca.

„Am discutat cu colegii mei în ceea ce priveşte alianţele politice şi am luat hotărârea, fiind ultima zi în care pot fi înscrise la Biroul Electoral Central acorduri de alianţe politice, ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare. Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianţă electorală pentru alegerile locale.

După cum ştiţi, din Consiliul Politic Naţional fac parte, pe lângă preşedinţii de organizaţii, şi primarii de mari municipii şi preşedinţii de consilii judeţene, ei aflându-se în bătălii locale cu celelalte formaţiuni politice în judeţele pe care le reprezintă, şi cred că acest lucru a înclinat foarte mult, fiind adversari politici atât cu Pro România, cât şi cu ALDE, cât şi cu PPUSL”, a spus Ciolacu la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al partidului.

Va avea discuții cu ceilalţi lideri politici

„Am anunţat şi am primit votul colegilor mei pentru o alianţă post electorală locală cu Pro România pentru a creiona viitoarele majorităţi în interesul cetăţenilor la consiliile judeţene şi consiliile locale”, a afirmat el.

Propunere pentru Tăriceanu

I-a propus liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pe listele PSD la următoarele alegeri parlamentare, dar acesta a refuzat.

„Am discutat cu domnul Tăriceanu, eu nu fac politica sau mai exact nu o să fac greșelile pe care le-au făcut alți lideri PSD. Prefer să discut instituțional cu președintele partidului, nu să iau parlamentari la bucată, așa cum face domnul Orban. Am avut cu domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu, i-am făcut propunerea să vină pe listele PSD. Dânsul a respins o astfel de variantă și respect total decizia domniei sale”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings