Marcel Ciolacu a fost la Palatul Maicii Domnului

Premierul Marcel Ciolacu și-a sărbătorit onomastica pe Muntele Athos. Şeful Executivului a preferat să petreacă zilele de Bobotează şi Sfântul Ion în Grecia, alături de călugări.

Premierul a mai fost și în trecut pe Muntele Athos, în perioada în care ocupa funcția de președinte al Camerei Deputaților. De această dată, Ciolacu este însoţit de Marian Neacşu şi de alţi lideri PSD.

Marcel Ciolacu a transmis și un mesaj de pe Muntele Athos:

Astfel, premierul a spus că își dorește ca Rusia să înceteze atacurile asupra Ucrainei.”Astăzi, cele două țări sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi,” iar Ciolacu a transmis că își dorește să fie pace între cele două state și nu numai.

”Excelența Voastră, domnule prim-ministru, împreună cu onorabilul dumneavoastră anturaj, vă urăm bun venit la Mănăstirea Vatoped, la această Mănăstire care este Palatul Maicii Domnului. Nu este prima dată când veniți aici. Ați venit mai întâi în calitate de președinte al Parlamentului României și acum în cea mai înaltă funcție de prim-ministru al țării”, a spus starețul Sfintei Mănăstiri Vatoped, Arhimandritul Efrem, care l-a întâmpinat pe Ciolacu, potrivit Ortodoxagency,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings