MARATONUL CURSURILOR LA PALAT

La început de iarnă, Palatul Copiilor Buzău a pregătit o desagă cu daruri frumoase pentru copii şi chiar pentru cadrele didactice din judeţul Buzău. Prin cadoul numit ‘Maratonul cursurilor la Palat’, unitatea de învăţământ cu specific non-formal este în continuare alături de copii, venind cu o ofertă deosebită. Cursurile sunt gândite şi susţinute de către cadrele didactice din cadrul Palatului, dascăli dedicaţi, cu o mare experienţă în domeniul educaţiei non-formale.

Lecţiile propuse sunt variate şi oferă activităţi interesante ce contribuie la dezvoltarea armonioasă a elevilor. Luna decembrie era luna în care lucruri frumoase se desfăşurau la Palatul Copiilor Buzău, motiv pentru care spectacolele, atelierele şi activităţile nu vor lipsi, ci doar sunt reinventate. Frumos împachetat, cadoul aşteaptă să fie desfăcut de cei dornici de activităţi variate, pe toate gusturile.

Cursurile (lecţiile) se adresează elevilor, dar și profesorilor diriginţi care doresc un schimb de experienţă specific educației non-formale.

Modalităţi de înscriere

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyS1q2_w8TSu76O349FmEzTRejCj5y9P8riEfaIhBhMnSDPQ/viewform?fbclid=IwAR3EH34SLLvHDuhA53zDY_3SrpeFaa0t3Gmbu6FJxjcIBhz0hCbf08FI3lQ

Accesând formularul on-line, înscrierea se poate realiza astfel:

  1. Elevii se pot înscrie individual;
  2. Profesorii diriginţi pot înscrie elevii clasei.

Elevii şi profesorii, la cerere, pot primi o adeverință doveditoare că au participat la unul din cursuri.

Prin aceste cursuri Palatul Copiilor Buzău este alături de elevi în perioada on-line, cursurile desfăşurându-se numai în afara programului şcolar.

Cursul nu poate fi înregistrat de nicio parte implicată!

Cursurile sunt gratuite şi se desfăşoară on-line!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings