LIBRALII AU DAT, IARASI, CU STANGU – N DREPTU’

De regula, politicienii, indiferent că sunt ai puterii sau ai opoziției, in momentul când simt că pierd teren( cei ai puterii) sau există o cât de mică posibilitate de a ajunge la putere (cei ai opoziției) își dau mâna pentru binele lor comun. Este greu de inteles cum si-au dat mana liberalii buzoieni si au acceptat ca mai marii partidului sa impuna ca sef de organizatie la municipiul Buzau…un bucurestean.

Seara de joi, poate fi considerata ca seara neagra a liberalismului buzoian. Medicul sef de la UPU, Adrian Zoican, a fost inlocuit de la carma organizatiei municipale. Motivul, apropierea de PSD! Un motiv puieril, intr-o societate in care politica avantajelor este unanim acceptata indiferent de culoarea politica. Iar medicul Zoican, prin natura meseriei, are trecut in fisa postului acelasi zambet pentru fiecare  pacient. Acelasi zambet pentru liberali, pesedisti, peremisti sau useristi. Asta a deranjat, iar liberalii au avut grija sa-i traga scaunul de sef de organizatie municipala.

Culmea este ca, printre buzoieni n-au gasit un liberal autentic sa-l puna in locul lui Zoican. Asa ca au adus unul din Capitala…

Este vorba de Erland Cocei, candva deputat de Buzau (perioada in care a trecut anual pe la sediul de vizavi de Palatul Comunal), cunoscut si ca Andi de Constanta. Noul sef liberal de municipiu are un conglomerat relational extrem de bine cunoscut pe meleagurile noastre. Este membru de baza si cu drepturi depline in marea familie Tudor, familie care multi ani a facut ce a vrut din judetul nostru.

Andi de la Constanta, noul sef interimar la PNL BUZAU, are ca sarcina ca, impreuna cu doi trei buzoieni liberali, sa refaca organizatia municipala.

Rămâne de văzut, însă, cum interpretează liberalii… Căci în zilele noastre nimic nu ne mai miră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings