LA INDEMNUL TNL, PE 24 FEBRUARIE IUBIM ROMÂNEȘTE

Dragobetele, în tradiția românească, este personificarea magică a iubirii, un prilej de a-i mărturisi colgiupersoanei iubite sentimentele tale și de a-ți afișa dragostea în fața comunității.

Plecând de la această premisă, tinerii liberali buzoieni vor colinda orașul în ziua de Dragobete, respectiv pe 24 februarie, căutând cupluri care consideră că povestea lor de dragoste este magică și merită împărtășită întregii lumi.

”Cred că pentru fiecare dintre noi, dragostea este elementul cel mai important al vieții noastre, iar de Dragobete avem ocazia să îi demonstrăm persoanei iubite ceea ce simțim! Noi, tinerii liberali, vrem să sărbătorim această sărbătoare românească împreună cu toți cei care se iubesc, indiferent de vârstă”, a declarat Florin Colgiu, președintele TNL Buzău.

Tinerii liberali vor oferi cuplurilor câte o amintire a zilei de Dragobete, sub forma unei fotografii, cele mai frumoase perechi urmând să câștige, prin tragere la sorți, o cină romantică la un restaurant buzoian.

”Invităm toți buzoienii care iubesc să fie alături de noi la această acțiune, să iubească românește și să aibă o zi de Dragobete plină de dragoste”, a mai spus Florin Colgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings