JURAMANTUL LUI SAVA

Astăzi a avut loc ceremonia de investire în funcţie a prefectului George Sava. La festivitate au fost invitati sefi de institutii si salariatii din Prefectura, iar ca trimis al vicepremierului a fost chestorul sef de politie Florea Oprea, subsecretar de stat in MAI.

Sava a depus jurământul de credință și a dat asigurări că din fruntea instituției pe care a condus-o în ultima lună va respecta întocmai litera legii. Reamintim ca pana acum, majoritatea prefectilor de Buzau erau investiti din randul politicienilor autohtoni al caror nume incepe cu litera B, nu mai putin de trei dintre ei avand probleme, inca nerezolvate, cu justitia (Bigiu, Beganu, Buleandra). Alti prefecti trecuti in catalog  la litera B au fost Balaban si Balta.

Prefectul George Sava a evitat să dea lămuriri cu privire la persoana cu care va face echipă la conducerea Instituţiei Prefectului.

“Este o decizie pe care o va lua premierul Victor Ponta şi cu vicepremierul pe siguranţă naţională, domnul Gabriel Oprea. În momentul în care dumnealor vor hotărî cine va fi subprefectul judeţului Buzău ca şi dumneavoastră voi afla şi eu. Nu pot să spun că este foarte uşor în acest moment dar avînd în vedere experienţa de aproape un an de zile în funcţia de subprefect, la acest moment consider că mă pot descurca fără nici o problemă“, a declarat prefectul George Sava.

Reamintim că în urmă cu o lună, Maria Buleandră a demisionat din funcţia de prefect după ce a aflat că este cercetată în “dosarul Beganu“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings