ISU BUZAU, RAMAS IN PUT!

ISU BUZAU, RAMAS IN PUT!

Motto: “IN SLUJBA CETATENILOR SI DESCHISI FATA DE MASS-MEDIA”.

 

   * 11 iunie 2015. Un apel la 112 a mobilizat un echipaj de pompieri, la orele prânzului, pe strada Orizontului din municipiul Buzău, pentru o misiune specială. Lucrătorii de la ISU au fost solicitaţi să scoată un pui de pisică dintr-o fântână adâncă de şapte metri. În nici 10 minute, forţele ISU Buzău au reuşit să aducă felina, nevătămată, la suprafaţă. Isprava a fost indelung mediatizata!

* 6 martie 2016, ora 13.30. De la balconul blocului A4 din cartierul Episcopiei se desprind bucati ( cateva kilograme bucata) de la aticul unui balcon. Proprietar: octogenara singura, fosta  profesoara de mate’ la Scoala 11.  Bucatile de material au ocolit cu  jumatate de metru capul unui baietel de aproape trei ani care se deplasa de mana tatalui. Sus, la etajul patru, la aticul balconului, alte doua bucati de material ( de greutate apreciabila) stau sa cada. Viata trecatorilor este in pericol.

* 7 martie 2016. dimineata.  Pres. Asociatiei de proprietari face un efort si urca  la domiciliul doamnei profesoare cu un limbaj ca de la sef la pensionar. Ii recomanda proprietarei o firma de alpinisti si-i spune si pretul pentru interventie: 5.000.000. lei vechi! Sus, la etajul patru, la aticul balconului, alte doua bucati de material ( de greutate apreciabila) stau sa cada. Viata trecatorilor este in pericol.

* 7 martie 2016, la pranz. In urma sesizarii facute la 112 de catre Pres. Asociatiei de proprietari, la fata locului se deplaseaza doi agenti de la politia locala. Vorbesc cu proprietara si pleaca. Sus, la etajul patru, la aticul balconului, alte doua bucati de material ( de greutate apreciabila) stau sa cada. Viata trecatorilor este in pericol.

* 8 Martie 2016, ora 10.11 minute. Apelez la serviciile colonelului Danut Nicolae, seful ISU Buzau. Ii spun care este situatia, ii aduc aminte ca este 8 martie si ar putea face un gest de siguranta, unul de noblete si unul de normalitate, mai ales ca lucreaza sub deviza : “IN SLUJBA CETATENILOR SI DESCHISI FATA DE MASS-MEDIA”.

* 8 Martie 2016, ora 13.52, am fost sunat de un domn capitan de la ISU Buzau. Ora 13.55, capitanul al coltul blocului vorbea la telefon. Echipajul astepta  semnalul sa intervina. Interventia ar fi durat cam cinci minute. Plin de ingamfare si aroganta, capitanul, trimisul colonelului, dupa ce a vorbit in total cam 25 de minute la telefon, a lasat un biletel pe care erau scrise doua numere de telefon de la doua firme de alpinisti. Biletelul a fost inmanat sefului de scara. In cele din urma a intins o banda alb-rosie, iar la ora 14.35 a plecat. Sus, la etajul patru, la aticul balconului, alte doua bucati de material ( de greutate apreciabila) stau sa cada. Viata trecatorilor este in pericol.

* 10 martie 2015 Sus, la etajul patru, la aticul balconului, alte doua bucati de material ( de greutate apreciabila) stau sa cada. Viata trecatorilor este in pericol.

Concluzia: pentru ISU Buzau, viata unui copil valoreaza  mai putin decat a unui pisoi!

 

    “IN SLUJBA CETATENILOR SI DESCHISI FATA DE MASS-MEDIA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings