Invitație la evenimentul: De la real la digital

 EUROPE DIRECT BUZĂU – având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, vă invită să participați luni  06.12.2021 începând cu orele 12:00 la evenimentul cu tema : “De la real la digital”.

Evenimentul de informare și dezbatere se va desfășura  online pe platforma Zoom și face parte din Planul de acțiuni 2021- Prioritatea 2 a Comisiei Europene – O Europă pregătită pentru era digitală.

  • Este EuROpa pregătită pentru era digitală?
  • Curiozitate, teamă sau încredere în Inteligența Artificială?
  • Cum arată Europa viitorului?

Sunt întrebări la care va răspunde invitatul EUROPE DIRECT Buzău – CRISTIAN PRESURĂ, fizician, cercetător, om de știință cunoscut în întreaga lume.

Agenda evenimentului va mai cuprinde:

Prezentările vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri despre  subiectele prezentate prin încurajarea unui dialog activ cu participanții la eveniment.

Scopul evenimentului este de a informa publicul larg referitor la viitorul Uniunii Europene,  la politicile europene în domeniul digitalizării în contextul priorității nr. 2 a Comisiei Europene –  O Europă pregătită pentru era digitală.

Persoane de contact din partea EUROPE DIRECT Buzău sunt: Felicia Vîjdea și Marius Parfene-Banu, telefon 0238 414719, e-mail europedirectbuzau@cciabuzău.ro.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings