INVATACEI IN FURTURI DIN BANCOMATE, TRIMISI LA SPECIALIZARE

Poliţiştii buzoieni au prins în flagrant şi au reţinut doi tineri din judeţul Vrancea, suspectaţi de comiterea mai jaf esuatmultor furturi de bani din bancomate pe raza municipiului Buzău.

 

În seara zilei de 9 august a.c., în timp ce acţionau în zona bulevardului Unirii, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au depistat doi tineri care intenţionau să sustragă bani dintr-un ATM, folosind un dispozitiv improvizat.

Poliţiştii i-au imobilizat imediat după ce au aplicat dispozitivul respectiv şi i-au condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău, din verificările efectuate în bazele de date rezultând că suspecţii au 20, respectiv 22 de ani şi domiciliile în Focşani, judeţul Vrancea.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei doi tineri sunt principalii suspecţi şi în alte patru furturi din bancomate comise în perioada iunie – august a.c. pe raza municipiului Buzău, cu un prejudiciu total de 1.040 de lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva celor doi suspecţi şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings