INCASATOARE PRADATA CA-N FILMELE CU …

O femeie de 29 de ani, încasatoare la Provident, a anunţat aseară poliţia că a fost atacată şi jefuită într-o jaf de jafscară de bloc din cartierul Dorobanţi.

Femeia, angajată cu contract de prestări servicii la o firma de imprumuturi, susţine că a fost atacată într-o scară de bloc din cartierul Dorobanţi de un bărbat pe care nu l-a putut descrie foarte bine. Potrivit declaraţiilor sale, bărbatul a tăiat-o în zona abdomenului şi i-a furat din geantă suma de aproximativ 7000 de lei, după care a dispărut. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, dar pentru că avea doar o tăietură a fost externată după câteva ore.

Femeia care a fost atacată susţine că a intrat în scara de bloc în care a fost agresată pentru a încasa o sumă de bani de la o anumită persoană. Vecinii susţin, însă, că persoana respectivă s-a mutat din bloc de mai mulţi ani.

Din aceast motiv, dar şi din cauza faptului că femeia nu a putut să îl descrie pe agresor, oamenii legii au în vedere şi ipoteza potrivit căreia femeia ar fi pus la cale acest incident pentru a justifica lipsa din gestiune a sumei de peste 7000 de lei.Femeia de 29 de ani, lucrează la instituţia financiară de mai puţin de un an. Surse din rândul angajaților firmei de imprumuturi susțin că aceasta ar fi trebuit să predea luni dimineaţă banii încasați de la clienți săptămâna trecută, însă nu a făcut-o, invocând diverse motive. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a-l căuta pe cel despre care se presupune că ar fi comis fapta, dar cercetează şi ipoteza potrivit căreia femeia ar fi pus la cale o înscenare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings