INCA DOI NEMERNICI DUSI LA BECI

La miezul noptii de sambata spre duminica, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DN 2C, între hoti hotilocalităţile Costesti şi Gherăseni, doi poliţişti din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Costeşti şi un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au observat un bărbat în curtea staţiei de pompare ce aparţine ANIF Buzău care, la vederea patrulei, a fugit.

Cel în cauză – în vârstă de 37 de ani, din Ianca, judeţul Brăila – a fost prins imediat, iar în urma verificării perimetrului unităţii, au mai fost depistaţi alţi doi brăileni în vârstă de 23 şi 31 de ani.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor un foarfece tip „gură de lup” o pereche de mănuşi din material textil, două răngi, un patent, cleştele, lanterna, mănuşile, sacoşa de rafie cu componentele din cupru, colacul din sârmă şi cele două mănunchiuri de bandă din cupru.

De asemenea, în interiorul cădirii au fost găsite mai multe fragmente de bandă din cupru provenite din dezmembrarea  motoarelor  electrice aflate în clădire, precum şi o sacoşă din rafie în care se aflau mai multe componente din cupru.

Poliţiştii au constatat că cele două motoare electrice din staţie erau distruse fiindu-le scoase rotoarele.

Cei trei brăileni au fost conduşi la sediul Poliţiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Costeşti au luat împotriva lor măsura reţinerii pentru 24 de ore şi continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings