IERTATII PE PACATOSII DE ASTAZI!

Daca ELENA TRAIA, CE-AR FI SCRIS ASTAZI ?
Dupa ce primarul Toma a schimbat imaginile de pe Calea Eroilor, imagini in care apar si EROII NOSTRI, ELENA POPESCU SI IONUT BARBU, s-au gasit niste idioti care au intrebat ce cauta acolo imaginile cu cei doi. Presa noastra de astazi, a tacut malc de teama sa nu cumva sa le ceara cineva socoteala si sa-i taie de la portia de tort impartita de unii si de altii. Situatie absolut jenanta! Situatie care arata jalnicia ce se scurge prin presa noastra de astazi!
De acolo de unde sunteti voi, ELENA si IONUT, iertatii pe pacatosii de astazi si poate ca intr-o zi prea se varidica cel putin la nivelul pe care-l stiati!

S-au scurs 18 ani de la tragedia de la Mihailesti! Unii au si uitat ce s-a intamplat atunci! Altii, in speta pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu”, nu si-au uitat colegii isi omagiaza eroiii si pe platourile fiecărei subunităţi de pompieri din județ va fi ţinut un moment de reculegere, timp în care semnalele luminoase şi sirenele autospecialelor de intervenţie vor da onorul aducând un omagiu celor care au fost: maior post mortem – Mihalache Doru-Mihai, sublocotenent post mortem – Necula Romeo, sublocotenent post mortem – Manta Valentin Cezar, sublocotenent post mortem – Jianu Nicolae, sublocotenent post mortem – Stan Silviu, sublocotenent post mortem – Medeleanu Georgian, sublocotenent post mortem – Oprea Florentin Valentin.
Despre EROII din presa s-a vorbit, s-au facut onoruri si promisiuni, dar am ramas la promisiunilie din 2004. De ce ? Mai intai voi reda intocmai articolul publicat la comemorarea a zece ani de la disparitia colegilor nostri ELENA POPESCU si IONUT BARBU:
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings