HAPPYCINEMA® SE DESCHIDE PE 27 APRILIE

HAPPYCINEMA® Buzău se deschide în incinta Galleria Mall pe 27 aprilie, în plină primăvară, chiar în vacanța de Paște. În săptămâna lansării, primii clienți ai noului cinematograf se vor bucura de proiecții speciale.

HAPPYCINEMA® Buzău dispune de 3 săli generoase dotate cu echipamente de proiecție și sonorizare de ultimă generație, inclusiv sistemul de vizionare tridimensională MasterImage 3D. În plus, HAPPYCINEMA® Buzău a dotat fiecare sală cu câte un rând de locuri Premium, deosebit de confortabile. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

La HAPPYCINEMA® Buzău cinefilii vor avea de ales din cel puțin zece filme diferite în fiecare săptămână, iar premierele și avanpremierele momentului vor rula de mai multe ori pe zi. Programul începe de dimineață și se termină seara târziu. Diversitatea programului, precum și tarifele diferențiate pe interval orar și speciale pentru elevi, studenți și pensionari, fac din HAPPYCINEMA® Buzău un cinematograf accesibil pentru tot orașul. Este cinematograful întregii familii și, pentru toți cei care își doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D, HAPPYCINEMA® își propune să devină locul preferat pentru petrecerea timpului liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings