FINANTELE BUZOIENE AU SEF NOU

FINANTELE  BUZOIENE AU SEF NOU

Incepand de astazi, economistul Dragomir Avram a primit decizia de sef la  AJFP Buzau, functie de pe care, in vara, a fost retinut fostul director Petrus Carcei. Pana astazi, Dragomir Avram a detinut functia de sef adjunct la colectare AJFP Buzau. Tot de astazi, pe functia lasata libera de Avram, a fost numita economista Elena Iancu, sef de serviciu in aceeasi institutie.

Dragomir Avram este unul dintre cei mai longevivi sefi din finantele buzoiene, in 1991 preluand functia director la Administratia Financiara a municipiului Buzau. La vremea respectiva a preluat stafeta de la economistul Vasile Rusu care a fusese numit sef la Garda Financiara Buzau.

Va reamintim ca la data de 10 august a.c., directorul AJFP Buzău, Petruș Octavian Cârcei a fost reținut după cinci ore de audieri, fiind suspectat că ar fi dezvăluit documente secrete către două persoane cercetate de DIICOT într-un dosar de spălare de bani.

In urma cu aproape un an, in timp ce-l sarbatoreau pe Sf. Ion Gegea, intre Petrus Carcei-seful finantistilor buzoieni si Dragomir (Puiu) Avram- adjunctul finantistilor din judet a avut loc o discutie mai aprinsa. Un timp cei doi stateau cuminti la masa. La un moment dat, Puiu Avram s-a ridicat in  picioare si striga cu repros la Petrus Carcei: „De ce mi-ai dat dispozitie sa nu blochez conturile firmei…?”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings