EXPOZITIE GRUP IV

Galeriile de Arta “Ion Andreescu” Buzau au gazduit sambata 26 octombrie, orele 18:00, vernisajul expozitiei de pictura si sculptura grup4_buzau_afis“Grup IV”, in prezenta invitatilor,  Aurelia Mocanu si  Simona Tanasescu, dar si a presedintelui Filialei Buzau a UAP, Valeriu Susnea.

Expun:

Stefan Lazarescu – Peste – prezent cu obiecte figurative, in diverse materiale, angajat intr-un proces de reconfigurare fantezista a unor caractere si situatii idiosincratice pline de ironie, candoare si umor)

https://www.facebook.com/FunkFishFriend

Florin Menzopol – unul din veteranii filialei Buzau a UAP Romania, expune in principal compozitii in ulei, o figuratie in care amintirea si subconstientul construiesc riguros suprafata si deschid spre meditatie si detasare.

https://www.facebook.com/florin.menzopol

Gabriel Mihalache – cu o serie de portrete elaborate liric, psihologic patrunzatoare dar sobru angajate in dialog cu audienta; emanand control de sine si concentrare catre profunzimi.

https://www.facebook.com/gabriel.mihalache.5

Razvan Mihalcea – expune tehnici mixte pe panza sau alte materiale in care suprafata este abordata fara conotatii literare, expresia plastica fiind rezultatul unui proces de ascundere si reafirmare intr-un joc al eliminarii si resuscitarii.

https://www.facebook.com/razvan.mihalcea

Expozitia este deschisa pana la jumatatea lunii noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings