EUROPARLAMENTARE 2019

 Andi Cristea (PSD) candidează pentru un nou mandat în PE

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Andi Cristea, unul dintre politicieni aflați pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare 2019 din partea PSD, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News. Emisiunea poate fi urmărită miercuri, 10 aprilie, de la ora 11.00 pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News.

Vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe, președinte al ­De­legației la Comisia parlamentară de Asociere UE-Moldova, membru în Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest și membru al Conferinței preșe­dinților de delegație, Andi Cristea a avut un mandat reușit, confirmând așteptările organizației care l-a pus pe listele alegerilor din mai 2014. Astăzi, Andi Cristea se bucură din nou de sprijinul organizației PSD Buzău.

Andi Cristea se află pe locul 10 pe lista PSD la alegerile europarlamentare 2019

Europarlamentarul Andi Cristea, candidat PSD la alegerile europarlamentare 2019, a vorbit, în interviul pentru DCNews, despre referendumul organizat de Klaus Iohannis.

“Din punctul meu de vedere, este o temă electorală. Domnul președinte Klaus Iohannis vrea să creeze emulaţie în cadrul societăţii, astfel încât participarea la vot, la alegerile europarlamentare, să fie cât mai ridicată, ca partidele de dreapta şi cel care îl susţine să aibă un scor cât mai mare”, a spus Andi Cristea la DC News.

“Iohannis este pe tobogan”

“Organizarea acestui referendum, pentru preşedinte, reprezintă un glonţ de argint, o oportunitate pe care o foloseşte o singură dată. Faptul că îl organizează în mai, la alegerile europarlamentare, nu în toamna acestui an, când vor fi prezidenţialele, îmi arată că domnia sa “este pe tobogan”. Sprijinul popular pentru domnia sa şi pentru partidul care l-a susţinut în alegeri, acum cinci ani, este în scădere şi vrea să îşi securizeze poziţia de pe acum, pentru că în toamnă s-ar putea să fie târziu. Tema asta cu anticorupţia este exploatată comercial, politic în România şi produce efcete advserse şi perverse. Avem în spaţiul public o cantitate uriaşă de ştiri despre corupţie şi, probabil, “ajutaţi” şi din afară, “am reuşit” să facem din corupţie brand de ţară. În acel moment, poţi fi sigur că nu mai influenţezi nicio decizie la masa europeană”, a mai spus candidatul PSD.

Interviul complet, în materialul video de pe dcnews.ro//referendum-mai-2019-andi-cristea-psd-despre-glontul-de-argint-al-lui-iohannis-video_647243.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings