Europa în regiunea mea

Comisia Europeană lansează concursul de relatări Europa în regiunea mea pentru încurajarea cetățenilor să descopere proiectele europene aflate în derulare în jurul lor.

Începând cu luna mai, participanții se pot înscrie la concursul Europa în regiunea mea, trimițând la adresa info@euinmyregion.eu un e-mail cu înscrierea link-ului unde a fost publicată relatarea, termenul limită fiind 18 august 2019.

Relatările pot îmbrăca orice formă: material video, fotografie, postare de blog, material audio, postări pe o platformă de rețele sociale, postări pe Canva, șiruri de mesaje pe Twitter etc. O hartă interactivă le va permite cetățenilor să localizeze proiectele participante din vecinătatea lor.

Vârsta minimă pentru înscriere în concurs este de 18 ani.

Consiliul Județean Buzău invită entitățile care sunt implicate într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană și doresc să-l promoveze la scară largă, să crească vizibilitatea acestuia cu ajutorul #EUInmyRegion.

Europa în regiunea mea este o campanie a Uniunii Europene prin care este încurajată și participarea directă a cetățenilor în comunicarea despre Uniunea Europeană și rezultatele investițiilor acesteia la nivel local. Prin intermediul acestei campanii, cetățenii își pot împărtăși experiențele și poveștile depre proiectele finanțate de Uniunea Europeană, dar și să câștige premii interesante, câștigătorii având șansa de a participa la un program personalizat de formare prin imersie totală, cu o durată de două săptămâni, ce se va desfășura la Bruxelles între 29 septembrie 2019 și 13 octombrie 2019.

Inițiativa Consiliului Județean Buzău de încurajare a participării cetățenilor la concursul Europa în regiunea mea, a avut drept obiectiv principal creșterea vizibilității proiectelor finanțate de Uniunea Europeană în județul Buzău și a gradului de atractivitate a acestora, precum și în vederea diseminării rezultatelor pe termen mediu și lung ale proiectului, la nivelul comunităților locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings