E GROASA! PREDA REVINE TARE!

“Ar  fi o pierdere pentru judetul Buzau. De cel putin un an de zile niciun parlamentar din Buzau nu a iesit cu o declaratie, cu o conferinta de presa. Cezar Preda e singura voce calificata a opozitiei, si nu numai. Dansul este o voce destul de sonora, destul de acida cand trebuie sa fie.  Este o pierdere, in ultima perioada a fost singura voce care a facut opozitie”,  declara, pe 5 februarie a.c. Raul Florescu, prim-vicepresedintele PDL Buzau. Atunci Cezar Preda si-a dat demisia pentru a cincea oara din fruntea organizatiei judetene PDL, conducerea interimara fiind asigurata de Raul Florescu.

Astazi, dupa sapte luni, președintele interimar al organizației județene a Partidului Democrat Liberal, Raul Florescu, și-a dat demisia din funcție în această dimineață, păstrându-și, însă, funcțile de prim-vicepreședinte al organizației județene, respectiv de președinte al organizației municipale Râmnicu Sărat. În textul demisiei, trimis prin fax conducerii centrale, el invocă motive personale, însă adevăratul motiv pare a fi eșecul închegării, la nivelul județului Buzău, a Alianței Creștin Liberale și pe plan politic, fapt care ar fi trebuit să se materializeze prin crearea unei majorități PDL-PNL la nivelul Consiliului Județean.

In atari conditii, in urmatoarele ore, deputatul Cezar Preda isi va prelua functia de presedinte. De altfel, surse liberale, ne-au spus ca la nivel de municipiu, democratii sunt foarte bine organizati datorita implicarii deputatului Cezar Preda. Probabil ca Preda va face echipa cu Bagiu, iar la Buzau opozitia isi va intra in atributini, ceea ce inseamna modificari structurale la nivel de municipiu si judet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings