Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu în Buzău

Cel mai puternic circuit de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău cu o ediție spectaculoasă, Cod Roșu în Buzău, eveniment care va decide ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion.

După ce anul trecut a fost un succes incontestabil, Dynamite Fighting Show în Buzău a devenit deja un eveniment de tradiție. De această dată, pe 13 mai, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, se vor desfășura ultimele două sferturi de finală la categoriile super mijlocie și grea, care vor stabili anul acesta cei mai buni luptători din România.

Astfel, Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan sunt parte din turneul Super8, în timp ce duelurile Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Tancul Iancul vs Sebastian Lutaniuc sunt parte din turneul Heavy8. Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu și Eduard Gafencu sunt deja în semifinale.

De asemenea, Dynamite Fighting Show 19 Cod Roșu în Buzău va fi completată de super fight-uri internaționale unde România va fi reprezentată de Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Ștefan Lătescu, Claudiu Bădoi și Călin Petrișor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings