DOMN’ DIRECTOR, DIN CRANG CUM SE VEDE ?

Concurs magnific facut de sprintera buzoiana MARINA ANDREEA BABOI la a Campionatele balcanice U20 desfasurate la  ISTANBUL .

Capitala Turciei a fost gazda competitiei balcanice destinata sportivilor sub 20 de ani , concurs ce a reunit la start peste 400 de sportivi din 16 tari .

Marina Andreea BABOI , sportiva legitimata la SCM GLORIA BUZAU , eleva profesoarei Doina VOINEA , s-a aliniat la startul a nu mai putin de 3 probe , toate  de sprint : 100m , 200m si stafeta de 4x100m , reusind performanta de termina toate cursele in postura de invingatoare !

Marina , care si-a confirmat inca o data suprematia in sprintul juvenil balcanic , nu este la prima isprava de acest gen : anul trecut la PITESTI ,in cadrul aceleeasi competitii balcanice , reusea o tripla de aur de senzatie invingand deasemeni in toate cursele de sprint in care a luat startul !

In 2017 – 2018 , anii in care  a concurat la categoria de varsta sub 20 de ani , Marina BABOI a reusit o performanta senzationala in cadrul CAMPIONATELOR BALCANICE U20 castigand 8 medalii de aur , impunandu-se  in absolut toate cursele de sprint : 60m , 100m , 200m si stafeta de 4×100 , stabilind si 2 recorduri ale Campionatelor in cusele de 60m indoor !

Palmaresul Marinei cuprinde acum 14 medalii balcanice din care 11 medalii de aur !

 Sunt primele medalii internationale din vitrina  clubului SCM GLORIA ! 

Pentru Marina urmeaza inca o luna de foc cu participari succesive la finala Campionatului national de juniori 1 -PITESTI 30.06-01.07 ; Campionatul mondial U20 – TAMPERE , FINLANDA 10-15.07. ; Campionatul balcanic de seniori – STARA-ZAGORA , BULGARIA 21-22.07. ; finala Campionatului national de seniori si tineret – PITESTI 26-27.07.

P.S. Daca Mariana Baboi nu ar avea un specialist care sa se ocupe de imaginea sa, am afla cu greu de performantele sportivei buzoieane. Si asta pentru ca ofiterii cu imaginea din cadrul CSM Gloria se apleaca mai greu asupra unor informatii din anumite sporturi. Pana la ora 10.00 pe celebrul site al clubului nu era postat nimic despre performanta Marinei, cat despre informatia de presa trebuie sa asteptam pana DUMINICA. Domnu’ director GENERAL, din Crang cum se vede ? Sunteti Dur, zambiti doar DUMINICA, dar CLUBUL trebuie sa aiba imaginea lui, nu a altora!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings